Palvelut
Heikkisen Lomamökeillä

Talvella

Aivan Tahkovuoren läheisyydessä, tarjoamme asiakkaillemme talvisin hyvät mahdollisuudet laskettelun harrastamiseen, kelkkasafareihin, kylpylälomaan tai elämysmatkailuun rauhasta ja luonnosta kuitenkaan tinkimättä. Mökeiltämme on vain 14km Tahkon länsirinteille, 22 km Tahkon ravintoloihin sekä välinevuokraamolle. Mökkien läheisyydessä on myös hyvät mahdollisuudet murtomaahiihdon harrastamiseen, lumitilanteen salliessa ylläpidämme itse pientä metsälatua ja myös kunnan ylläpitämä hiihtolomalatu kulkee läheltämme.


Kesällä

Kesäisin Valkeisjärven ja Pönkälammen vedet mahdollistavat kalastuksen ja jokaisella mökillä on oma uimaranta, grillipaikka, veneet ja laiturit sekä paljon, paljon savolaista kesäluontoa ja järvenrantamökkeilyn perinteistä, suomalaista tunnelmaa!

Patikkareitit
Vuokrataan

Sähköskoottereita vuokrattavana mökkivarauksen yhteydessä: 2kpl kahden istuttavia "custom" sähköskoottereita, hinta 50e/vrk, 2 skootteria 80e/vrk. Ilman matkustajaa 24km/h ja käyttökantama 25 kilometriä. Vuokraan kuuluu pyöräilykypärät ja laitteet ovat tieliikenteeltään sähköpolkupyörää vastaavia. Lähikauppaan esim. 6km/sivu ja monta muuta kantamaan sopivaa pikkutietä lähistöllä. Sopii myös hiekkatielle, ei tarvita ajokorttia mutta käyttö vain aikuisten valvonnassa. Oltava oma tapaturmavakuutus.

Sähköpyörä alle ja meno kevenee!
Sähkis.fi -valikoimasta löydät sähköpyörän lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Sähkis.fi
Vuokraa sähköpyörä tästä


Luontaishoidot tilauksesta

Yrttimeren hieronta, shiatsu ja luontaishoidot saatavissa mökeille.

www.yrttimeri.fi

Varaukset: info@heikkisenlomamokit.com tai 0400 930 801