Ekolomaa
Heikkisen Lomamökeillä

Aivan Tahkovuoren läheisyydessä, tarjoamme asiakkaillemme talvisin hyvät mahdollisuudet laskettelun harrastamiseen, kelkkasafareihin, kylpylälomaan tai elämysmatkailuun rauhasta ja luonnosta kuitenkaan tinkimättä. Mökeiltämme on vain 14km Tahkon länsirinteille, 22 km Tahkon ravintoloihin sekä välinevuokraamolle. Mökkien läheisyydessä on myös hyvät mahdollisuudet murtomaahiihdon harrastamiseen, lumitilanteen salliessa ylläpidämme itse pientä metsälatua.

Kesäisin Valkeisjärven ja Pönkälammen vedet mahdollistavat kalastuksen ja jokaisella mökillä on oma uimaranta, grillipaikka, veneet ja laiturit sekä paljon, paljon savolaista kesäluontoa ja järvenrantamökkeilyn perinteistä, suomalaista tunnelmaa! Mökkialueen pihapiiristä pääsee suoraan omalle patikkareitillemme.

Patikkareitit

Toiminnassamme otamme huomioon kestävän maatilamatkailun arvot eli ekologisuuden muunmuassa vesiensuojelussa ja luonnon huomioonottamisessa. Yrityksemme asiakkaille on järjestetty jo vuosikymmenten ajan mm. jätteiden lajittelu ja kierrätysmahdollisuus, toivomme että asiakkaamme kunnioittavat näitä periaatteitamme ollessaan vieraanamme.

Vastuullisuus

Varaukset: info@heikkisenlomamokit.com tai 0400 930 801

Mökit järven rannalla

Heikkisen Lomamökit tarjoaa monipuolista ja monenkokoista mökkimajoitusta rauhallisen luonnon helmoissa, poissa kaupunkien vilskeestä ja moottoriteiden metelistä, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden lähellä. Jokaisessa mökissämme on sama perusvarustelutaso, lisävarusteet on mainittu mökin esittelyn yhteydessä. Tupakointi on kaikissa mökeissämme kiellettyä.

Etätyömahdollisuus 4g WIFI/pitkien varausten erikkohinnat


KUIKKA (4+2) 63 m2 ****

85-140 €/vrk     » Hinnasto

PÄÄSKY (2+2) 39 m2 **

55-89 €/vrk     » Hinnasto

PIHALINTU (2+2) 40 m2 **

40-89 €/vrk     » Hinnasto

PALOKÄRKI (5+4) 92 m2 ****

85-150 €/vrk     » Hinnasto

TEERI (3+3) 56 m2 ***

65-110 €/vrk     » Hinnasto